Statie ITP autoturisme si autoutilitare cu masa totala < 3,5 tone

  ITP-ul sau inspectia tehnica periodica reprezinta o verificare tehnica periodica si obligatorie a masinii, care presupune: verificarea nivelului de poluare, a sigurantei rutiere si a categoriei de folosinta a autoturismului.

  Pentru realizarea ITP-ului sunt necesare urmatoarele documente:

 • Cartea de identitate a vehiculului (CIV) in copie, conform cu originalul, eliberata de societatea de leasing sau in orginal, in cazul creditului auto
 • Certificat de inmatriculare in original
 • Asigurare de raspundere civila auto obligatorie (RCA)
 • BI/CI a celui care se prezinta cu vehiculul.
 • Prima etapa a fluxului de operatiuni ITP consta in verificarea nivelului de poluare. Aceasta operatiune presupune stabilirea compozitiei chimice a gazelor si a nivelului de zgomot prin introducerea unei sonde in teava de esapament.

  Etapa urmatoare consta in verificarea sistemului de franare: starea mecanica si eficacitatea franelor fata – spate. Rezultatele sunt imprimate si atasate la raportul de inspectie ITP.

  Cea de-a treia etapa reprezinta verificarea principalelor elemente de siguranta ale masinii, sistem de directie, suspensie si rulare, iar ultima etapa a inspectiei tehnice periodice, consta in verificarea gradului de vizibilitate, a starii farurilor si a echipamentelor electrice ale masinii.

  DESCOPERA SINGUR CAT TE COSTA SA-TI REPARI MASINA

  Pachete configurate pentru masina ta

  Pachete contin, detaliat, piese auto si manopera pentru principalele categorii de reparare a unui autoturism. Intra acum si cautata-ti pachetul care te intereseaza.

  Afli pretul per total in cateva minute

  Selectand date masinii tale, vor aparea pachetele preconfigurate cu piese auto + manopera pentru 20 de tipuri de lucrari, pe diversi producatori.

  Smartphone Tableta Desktop

  Poti accesa la orice ora si de pe orice dispozitiv sa afli cat te cost sa-ti repari masina. Intra acum si cautata-ti pachetul care te intereseaza.

  De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Serviciile noastre sunt realizate de profesionisti, care se afla mereu in pregatire si instruiti in ultimele aparitii in domeniul auto.
  • Garantia calitatii unui serviciu bine prestat.
  • Vom oferi o analiza si o estimare a costurilor reparatiei, dupa care vom incepe lucrarile numai dupa acordul clientului.

  INTREBARI FRECVENTE

  • Oferiti garantie pentru service?

   Da. Toate operatiile care sunt efectuate la service-ul nostru beneficiaza de garantie. Perioada de garantie variaza in functie de natura interventiei.

  • In cat timp pot lasa masina la dumneavoastra?

   Puteti veni oricand cu autoturismul dumneavoastra la noi la service, de luni pana vineri, intre orele 8 si 17. Un consilier service va face receptia.

  • Cand are nevoie masina de o verificare?

   Cand observati un consum mai mare de combustibil sau simtiti ca masina merge mai greu. Daca lumina de la motor se aprinde este un semn foarte serios că trebuie sa ajungeti la un service auto.

  © Copyright 2018 Administrat de GODAM.RO