Schimb Discuri & Placute

Sistemul de franare este compus dintr-o serie de piese, dintre care numai unele sunt considerate consumabile si se uzeaza in timp mai repede. Insa probleme pot exista la fiecare componenta in parta, de la modulul de ABS, pana la banala placuta de frana. Cele mai uzuale probleme sunt uzura placutelor, uzura discurilor de frana si stricarea senzorilor de ABS. Dar exista totodata probleme la conducte, la pompa si chiar la cilindrul de la pedala.

Pret Manopera Schimb Discuri & Placute

Pret Manopera Schimb Discuri & Placute Punte Fata 120 lei
Pret Manopera Schimb Discuri & Placute Punte Spate 120 lei

*pret informativ

DESCOPERA SINGUR CAT TE COSTA SA-TI REPARI MASINA

Pachete configurate pentru masina ta

Pachete contin, detaliat, piese auto si manopera pentru principalele categorii de reparare a unui autoturism. Intra acum si cautata-ti pachetul care te intereseaza.

Afli pretul per total in cateva minute

Selectand date masinii tale, vor aparea pachetele preconfigurate cu piese auto + manopera pentru 20 de tipuri de lucrari, pe diversi producatori.

Smartphone Tableta Desktop

Poti accesa la orice ora si de pe orice dispozitiv sa afli cat te cost sa-ti repari masina. Intra acum si cautata-ti pachetul care te intereseaza.

De ce sa ne alegeti pe noi?

 • Serviciile noastre sunt realizate de profesionisti, care se afla mereu in pregatire si instruiti in ultimele aparitii in domeniul auto.
 • Garantia calitatii unui serviciu bine prestat.
 • Vom oferi o analiza si o estimare a costurilor reparatiei, dupa care vom incepe lucrarile numai dupa acordul clientului.

INTREBARI FRECVENTE

 • Oferiti garantie pentru service?

  Da. Toate operatiile care sunt efectuate la service-ul nostru beneficiaza de garantie. Perioada de garantie variaza in functie de natura interventiei.

 • In cat timp pot lasa masina la dumneavoastra?

  Puteti veni oricand cu autoturismul dumneavoastra la noi la service, de luni pana vineri, intre orele 8 si 17. Un consilier service va face receptia.

 • Cand are nevoie masina de o verificare?

  Cand observati un consum mai mare de combustibil sau simtiti ca masina merge mai greu. Daca lumina de la motor se aprinde este un semn foarte serios că trebuie sa ajungeti la un service auto.

© Copyright 2018 Administrat de GODAM.RO